Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 62  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth g0001316 xcla^"
  1. Satranův mlýn - 10 let obnovy a cesty od naivního nadšení k postupnému vystřízlivění. Díl XII., Rok 2020 aneb Mlýnice je zkolaudovaná, takže teď už zvládneme všechno / Pavlína Linzerová .  Novoveský zpravodaj.Číslo leden (23.1.2024), s. 26-29.  
    článek
  2. Vepřecká stavení / Jaroslava Klímová .  Novoveský zpravodaj.Číslo leden (23.1.2024), s. 29-35.  
    článek
  3. Satranův mlýn - 10 let obnovy a cesty od naivního nadšení k postupnému vystřízlivění. Díl XIII., Rok 2021 aneb Zahájení prací na budově Nového mlýna, nynějším Muzeu Bylo nebylo / Pavlína Linzerová .  Novoveský zpravodaj.Číslo únor (2024), strana 24-27.  
    článek
  4. Velebný kmet nebo rytíř Smil? / Jaroslava Klímová .  Novoveský zpravodaj.Číslo únor (2024), strana 31-35.  
    článek
  5. Satranův mlýn - 10 let obnovy a cesty od naivního nadšení k postupnému vystřízlivění. Díl IX., Rok 2017 aneb konečně se blížíme ke střeše / Pavlína Linzerová .  Novoveský zpravodaj.Číslo srpen (2023), s. 20-21.  
    článek
  6. Satranův mlýn - 10 let obnovy a cesty od naivního nadšení k postupnému vystřízlivění. Díl XI., Rok 2019 aneb Tak teď už je mlýnice konečně v suchu / Pavlína Linzerová .  Novoveský zpravodaj.Číslo prosinec (15.12.2023), s. 24-25.  
    článek
  7. Hrob v dáli / Jaroslava Klímová .  Novoveský zpravodaj.Číslo listopad (22.11.2023), s. 30-34.  
    článek
  8. Plukovník Josef Moláček / Bruno Vognič .  Novoveský zpravodaj.Číslo říjen (24.10.2023), s. 26-29.  
    článek
  9. Satranův mlýn - 10 let obnovy a cesty od naivního nadšení k postupnému vystřízlivění. Díl X., Rok 2018 aneb A je to (skoro) v suchu / Pavlína Linzerová .  Novoveský zpravodaj.Číslo říjen (24.10.2023), s. 20-22.  
    článek
  10. Vybíráme z kronik: Kronika obce Vepřku / připravila Bohdana Tobiášková .  Novoveský zpravodaj.Číslo říjen (24.10.2023), s. 3.  
    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.