Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004704 xcla^"
  1. Z historie dobříšského lesnictví / Petr Kadlec .  Dobříšské listy.Číslo listopad (1.11.2022), s. 22.  
    článek
  2. Po devastaci Šumavy a Českého Švýcarska má přijít na řadu i Křivoklátsko? / Miroslav Pecha .  Raport.Ročník 32, číslo 37 (13.9.2022), s. 4.  
    článek
  3. Místo borovic, které zahubilo sucho, vysazují buky a duby / mar .  Kolínský deník.Č. 26 (31.1.2020), s. 3.  
    článek
  4. Dražovka nebude anglickým parkem, i když z velké části bude mít jeho vzhled / Libor Myslivec ; Radka Kočová .  Hořovický měšťan.Roč. 12, č. 4 (2019), s. 2-3.  
    článek
  5. Městské lesy Příbram bojují s kůrovcem / Radek Ctibor .  Příbramský deník.Č. 277 (29.11.2019), s. [3].  
    článek
  6. Rtuť v prostředí lesních ekosystémů CHKO Brdy / Tereza Nováková, Tomáš Navrátil, Jan Rohovec .  Ochrana přírody.Roč. 73, č. 1 (2018), s. 27-31.  
    článek
  7. U Sázavy je nový prales / Marek Kočovský ; foto: Dan Materna .  Mladá fronta Dnes.Roč. 28, č. 145 (23.6.2017), s. 13.  
    článek
  8. Od intenzivního pařezení k lesu ochrannému - analýza historického vývoje lesů na Karlštejnském panství = From intensive coppicing to protective forest management - analysis of forest history in Karlštejn dominion / Petr Dörner, Jana Müllerová .  Bohemia centralis.Sv. 32 (2014), s. 425-437.  
    článek
  9. Bezzásahové území na Doutnáči = Non-intervention zone on the Doutnáč Hill in the Český kras/Bohemian Kart / Tomáš Vrška .  Bohemia centralis.Sv. 32 (2014), s. 439-442.  
    článek
  10. Okrajový efekt jako významný faktor ovlivňující vegetaci bylinného podrostu lesních fragmentů Českého krasu = Edge-efect as an important factor in fluencing herb layer vegetation of forest fragments in the Český kras/Bohemian Karst / Jeňýk Hofmeister, Jan Hošek, Radim Hédl .  Bohemia centralis.Sv. 32 (2014), s. 407-423.  
    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.