Number of the records: 1  

Výživové hodnoty potravin pro pacienty

  1. Author Teplan, Vladimír, 1949- (Author)
    TitleVýživové hodnoty potravin pro pacienty / Vladimír Teplan, Olga Mengerová
    Other author Mengerová, Olga (Author)
    Other corp. Institut klinické a experimentální medicíny. Praha, Česko
    Issue stat.Čestlice : Medica Publishing - Pavla Momčilová, c2004
    Phys.des.16 s. ; 21 cm
    ISBN80-85936-50-X (brož.) : 25.00 Kč
    EditionDieta
    Series/heading Dieta (P. Momčilová)
    NoteÚdaje o názvu a odpovědnosti převzaty z obálky. Nad názvem: Institut klinické a experimentální medicíny, Klinika nefrologie IKEM
    Subj. Headings nutriční hodnota potravin
    Form, Genre tabulky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.1 * (083.4)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 221255Půjčovna literaturydepozitářIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.