Number of the records: 1  

Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda)

  1. TitleSýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda) : ČSN EN ISO 1735
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2005
    Phys.des.19 s. : il.
    ISBN250.00 Kč
    EditionČeská technická norma
    Series/heading Česká technická norma
    NoteTato norma nahrazuje ČSN ISO 1735 (57 1007) z května 1997. Třídicí znak 57 1007
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings sýry * mléčné výrobky
    Form, Genre normy
    UDC637.3 * 637.1/.3 * 006.7/.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindStandards
    Call numberLocationSublocationInfo
    NO 23351Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.