Number of the records: 1  

Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci

  1. Author Rolková, Dobromila, 1947- (Author)
    TitleSystémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci : návrh mezinárodní normy ISO/DIS 22000 : pracovní překlad / zpracovatel Dobromila Rolková
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2005
    Phys.des.64 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7283-176-3 (brož.) : 420.00 Kč
    NotePřeloženo z angličtiny. Souběžný anglický text
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potraviny * hygiena potravin * kontrola potravin * management
    Form, Genre normy
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC006 * 663/664 * 351.773 * 614.31 * 005 * (083)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech * English
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 227124Půjčovna literaturydepozitář
    Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.