Number of the records: 1  

Technologie výroby potravin rostlinného původu

  1. Author Hrabě, Jan, 1943- (Author)
    TitleTechnologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza
    Other author Rop, Otakar, 1972-2013 (Author)
    Hoza, Ignác, 1941- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005
    Phys.des.178 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-372-2 (brož.) : 161.00 Kč
    EditionUčební texty vysokých škol
    Series/heading Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    NoteNa obálce vročení 2006. 200 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potraviny rostlinného původu * výroba potravin * potravinářská technologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC613.26 * 663/664 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count2, currently available 2
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 234739Půjčovna literaturydepozitář
    J 234739 aPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie výroby potravin rostlinného původu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.