Number of the records: 1  

Senzorická analýza potravin II

  1. Author Kříž, Oldřich, 1945- (Author)
    TitleSenzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě
    Other author Buňka, František, 1978- (Author)
    Hrabě, Jan, 1943- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
    Phys.des.127 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7318-494-0 (brož.) : 118.00 Kč
    EditionUčební texty vysokých škol
    Series/heading Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    NoteAnglicko-český, česko-anglický slovník. Náklad 100 výtisků. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings analýza potravin * senzorická analýza * statistické metody
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC543.6:663/664 * 614.31 * 543.92 * 311.1/.2 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 249075Půjčovna literaturydepozitář
    Senzorická analýza potravin II

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.