Number of the records: 1  

Certifikovaná metodika

  1. Author Hajšlová, Jana, 1952- (Author)
    TitleCertifikovaná metodika : stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Vrobelová, Monika Jírů, Milena Zachariášová-Stránská, Vladimír Kocourek
    Portion of titleStanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli
    Other author Hrbek, Vojtěch (Author)
    Vrobelová-Rektorisová, Michaela (Author)
    Jírů, Monika (Author)
    Stránská, Milena, 1982- (Author)
    Kocourek, Vladimír, 1952- (Author)
    Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Publisher)
    Issue stat.Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015
    Phys.des.1 CD-ROM : barevné ilustrace ; 12 cm
    ISBN978-80-7080-939-6 : Kč 199.00
    NoteNázev z titulní stránky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Obsahuje bibliografie
    Subj. Headings česnek * cibule * aminokyseliny * analýza potravin * kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie
    Form, Genre certifikované metodiky * CD-ROM
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC635.262 * 635.25 * 577.112.38 * 543.6:663/664 * 543.544.5 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindAudiovisual and electronic resources
    Call numberLocationSublocationInfo
    T 975Všeobecná studovnadepozitářIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.