Number of the records: 1  

Stanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli

  1. Author Hajšlová, Jana, 1952- (Author)
    TitleStanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Rektorisová, Vladimír Kocourek
    Other author Hrbek, Vojtěch (Author)
    Vrobelová-Rektorisová, Michaela (Author)
    Kocourek, Vladimír, 1952- (Author)
    Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Publisher)
    Issue stat.Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
    Phys.des.1 CD-ROM (20 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm
    ISBN978-80-7080-976-1: Kč 299.00
    NoteNázev z titulní stránky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings analýza potravin * oligopeptidy * česnek * cibule * vysokoúčinná kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie
    Form, Genre certifikované metodiky * CD-ROM
    Conspect543 - Analytická chemie
    UDC543.6:663/664 * 577.112.5/.6 * 582.573.16 * 543.544.5.068.7 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindAudiovisual and electronic resources
    Call numberLocationSublocationInfo
    T 992Všeobecná studovnadepozitářIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.