Number of the records: 1  

Umění fermentace

  1. Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
    TitleUmění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil
    Uniform title Art of fermentation. Česky
    Portion of titlePostupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery /
    Spine TitleUmění fermentace I.
    Other author Roztočil, Tomáš (Translator)
    IssuePrvní vydání
    Issue stat.Praha : Alferia, 2021
    Phys.des.353 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-0316-4 Kč 499.00
    NotePřeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník
    Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * nápoje
    Form, Genre populárně-naučné publikace * příručky
    Conspect64 - Domácí hospodářství
    UDC66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.87 * (0.062) * (035)
    AnnotationKnihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 398764Půjčovna literaturymístní sklad
    Umění fermentace

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.