Number of the records: 1  

Fysiologie chuti

  1. Author Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author)
    TitleFysiologie chuti. I. díl / Brillat-Savarin ; z francouzského přeložila Rafaela Zachystalová ; s předmluvou od Charlesa Monseleta
    Other author Zachystalová, Rafaela, 1879- (Translator)
    Monselet, Charles, 1825-1888 (Author of introduction)
    Issue stat.V Praze : J. Otto, 1929
    Phys.des.260 s. ; 8°
    EditionOttova světová knihovna ; [čís.] 1833-1842
    Series/headingOttova světová knihovna
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings fyziologie - chuti * chuť
    AnnotationVrcholné dílo francouzského právníka a politika, známého především díky zálibě v dobrém jídle a pití, obsahuje řadu podnětných úvah a postřehů o gastronomii a gurmánství.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Fysiologie chuti

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.