Number of the records: 1  

Technologie výroby potravin rostlinného původu

  1. Author Hrabě, Jan, 1943- (Author)
    TitleTechnologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza
    Název v tirážiTechnologie výroby potravin rostlinného původu pro kombinované studium
    Other author Buňka, František, 1978- (Author)
    Hoza, Ignác, 1941- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007
    Phys.des.189 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7318-520-6
    NoteNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potraviny rostlinného původu * potravinářská technologie * 7 food of vegetable origin * 7 food technology
    Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC664:631.57 * 663/664 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie výroby potravin rostlinného původu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.