Number of the records: 1  

Kouzlo fermentace s plísní koji

  1. Author Shih, Rich (Author)
    TitleKouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková
    Uniform title Koji alchemy. Česky
    Portion of titleKoji
    Other author Umansky, Jeremy, 1983- (Author)
    Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author of introduction)
    Roztočil, Tomáš (Translator)
    Zrůstková, Petra (Translator)
    IssuePrvní vydání
    Issue stat.Praha : Alferia, 2023
    Phys.des.333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-1342-2 Kč 599.00
    NotePřeloženo z angličtiny
    Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Subj. Headings fermentace * koji * fermentované potraviny * jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC66.098:577.15 * 582.282.123.4 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12)
    AnnotationKoji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 414436Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
    Kouzlo fermentace s plísní koji

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.