Number of the records: 1  

Potraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků

  1. TitlePotraviny - Stanovení stopových prvků - Pracovní charakteristiky, obecné požadavky a příprava vzorků : ČSN EN 13804
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2003
    Phys.des.14 s.
    ISBN152.00 Kč
    EditionČeská technická norma
    Series/heading Česká technická norma
    NoteTřídicí znak 56 0066
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potraviny * stopové prvky
    Form, Genre normy
    UDC641/642 * 613.2 * 006.7/.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindStandards
    Call numberLocationSublocationInfo
    NO 19834Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.