Number of the records: 1
Legislativa a řízení jakosti v potravinářství
SYS 0484678 LBL 02195nam-a2200529-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002163241.4 007 ta 008 060313s2005----xr-----e-lp---000-0-cze-- 015 $a cnb001573947 020 $a 80-7318-314-5 (brož.) : $c 143.00 Kč 035 $a (OCoLC)85157357 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 $d OLA001 $d KLG001 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt 080 $a 663/664 $2 undef 080 $a 663/664-021.465 $2 undef 080 $a 614.31 $2 undef 080 $a 34 $2 undef 080 $a 005.6 $2 undef 080 $a (437.3) $2 undef 080 $a (075.8) $2 undef 080 $a (094.5) $2 undef 100 1-
$7 kl_us_auth*0232275 $a Hrabě, Jan, $d 1943- $4 aut 245 10
$a Legislativa a řízení jakosti v potravinářství / $c Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop 250 $a Vyd. 1. 260 $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, $c 2005 300 $a 173 s. ; $c 29 cm 490 1-
$a Učební texty vysokých škol 500 $a 100 výt. 500 $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 504 $a Obsahuje bibliografické odkazy 650 04
$7 kl_us_auth*h0004902 $a potravinářství $z Česko 650 04
$7 kl_us_auth*0203361 $a kvalita potravin $x právní aspekty 650 04
$7 kl_us_auth*h0006285 $a kontrola potravin $x právní aspekty 650 04
$7 kl_us_auth*h0001814 $a management jakosti 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003073 $a zákony 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003317 $a právní předpisy 700 1-
$7 kl_us_auth*0225115 $a Buňka, František, $d 1978- $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*0232276 $a Rop, Otakar, $d 1972-2013 $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*0208524 $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta 830 -0
$7 kl_us_auth*0263612 $a Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:a0cb7ab0-e482-11e6-8010-005056827e51 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:05a399704ad79925dd28157a378c6f57 910 $a KLG001
Number of the records: 1