Number of the records: 1
Fermentované potraviny ke každému jídlu
Author Ryczek, Hayley Barisa (Author) Title Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová Uniform title Fermented foods at every meal. Česky Other author Šůchová, Barbora, 1992- (Translator) Issue Vydání první Issue stat. Praha : Alpha Book, 2023 Phys.des. 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-88428-18-3 Kč 448.00 Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12) Annotation Příručka vysvětluje důvody k zařazení fermentovaných potravin do stravy spolu s návody na jejich přípravu. Text obsahuje 100 receptů, které pomohou snadno přidat fermentované potraviny ke každému jídlu. Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 0 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 412729 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství vypůjčený (until 29.07.2024)
Number of the records: 1