Number of the records: 1  

Praktické a úsporné zavařování ovoce, zeleniny, příprava ovocných šťáv, rosolů, likérů, vína atd

  1. Author Kejřová, Anuše, 1874-1926 (Author)
    TitlePraktické a úsporné zavařování ovoce, zeleniny, příprava ovocných šťáv, rosolů, likérů, vína atd. / podle vyzkoušených a osvědčených předpisů kuchařské školy A. Kejřové
    Issue stat.Hradec Králové : St. Kuchař, [1935] (v Semilech : Josef Glos)
    Phys.des.95, [I] s. ; 8°
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Praktické a úsporné zavařování ovoce, zeleniny, příprava ovocných šťáv, rosolů, likérů, vína atd

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.