Number of the records: 1  

Sommelier v současné české gastronomii

  1. Author Burešová, Pavla (Author)
    TitleSommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová
    Other corp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Phys.des.89 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86578-72-9 (brož.) : 100.00 Kč
    NoteTerminologický slovník. 150 výt.. Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    AudienceUrčeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    Subj. Headings gastronomie * víno * sommelierství
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect642 - Číšnictví. Servírování * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641/642 * 663.2 * 642.63 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 254247Půjčovna literaturydepozitář
    Sommelier v současné české gastronomii

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.