Number of the records: 1  

Maso

  1. SYSs002402
    LBL
      
    03239nas^a2200829^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20240521114152.6
    008
      
    910208c19909999xr^br-pe------0---b0cze^d
    015
      
    $a cnb000357129
    022
      
    $a 1210-4086
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d OLA001 $d BOA001 $d KLG001 $e rda
    043
      
    $a e-xr--- $a e-xo---
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 050 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5+664.91/.95 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5+664.91/.95 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.03 $2 MRF
    080
      
    $a (051)-027.561 $2 MRF
    222
    -0
    $a Maso (Praha)
    245
    00
    $a Maso : $b odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa a masných výrobků
    246
    30
    $a Řeznické noviny
    246
    30
    $a Řeznické listy
    264
    -1
    $a Praha : $b ČON České a slovenské odborné nakladatelství, $c 1990-
    264
    31
    $3 2011- $a Brno : $b Fakulta veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno
    300
      
    $c 30 cm
    310
      
    $a 6x ročně
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    362
    0-
    $a Roč. 1, č. 1 (1990)-
    500
      
    $a Změna podnázvu: odborný časopis pro obor zpracování masa
    500
      
    $a Příloha v l. 2011-2015: Řeznické listy (Řeznické noviny)
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005459 $a maso $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005460 $a masné výrobky $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0205508 $a zpracování masa $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004883 $a masný průmysl $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0260566 $a odborné časopisy $2 czenas
    780
    00
    $t Zpravodaj masného průmyslu
    856
    42
    $3 DNNT $u http://www.maso.cz/ $4 N
    910
      
    $a KLG001 $b V/1414 $r 1993-
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.