Search results
- La formaggeria magazine : časopis pro milovníky Itálie a jejích specialit . Litovel : Litovel : Orrero, Brazzale Moravia, a.s. 2013-
Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
2024: Číslo 44
2023: Číslo 40, Číslo 41, Číslo 42, Číslo 43
2022: Číslo 36-39
2021: 32-35
2020: 28-31
2019: 24-27
2018: 20-23
2017: 16-19
2016: 12-15
2015: 8-11
2014: 4-7
2013: 1-3 - Fleischwirtschaft International : Journal for meat production andmeat processing . Frankfurt am Main : Deutscher Fachverlag, [199-]-
Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
2024: Number 1
2023: Number 1-4 + Přílohy
2022: Number 4
2021: 2-3
2020: 3-4 + Příl.
2019: 1
2018: 3-6
2017: 1-2, 4-6
2016: 1-3
2015: 1-3
2014: 1-3,5
2013: 1-3
2012: 1-2, 4-6
2011: 1, 3, 5
2010: 1, 3, 5
2009: 1, 3, 5
2008: 1-3, 5
2007: 2, 4
2006: 4
2005: 1,3
2004: 3
2003: 2-3
2002: 2, 4
2001: 2-4
2000: 2-4
1999: 2-4
1998: 2-5
1997: 2-4 - Maso : odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa a masných výrobků . Praha : Brno : ČON České a slovenské odborné nakladatelství, Fakulta veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno 1990-
Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
2024: číslo 1, číslo 2
2023: číslo 1, číslo 2, číslo 3, číslo 4, číslo 5, číslo 6, číslo 7
2022: číslo 1-7
2021: 1-7
2020: 1-7
2019: 1-7
2018: 1-7 + 2 mimoř. vyd.
2017: 1-7
2016: 1-7
2015: 1-7
2014: 1-7
2013: 1-7
2012: 1-6
2011: 1-6
2010: 1-6
2009: 1-6
2008: 1-6
2007: 1-6 + Příl.
2006: 1-4, 6 + Spec.
2005: 1-6 + Příl.
2004: 1-6
2003: 1-6
2002: 1-6
2001: 1-6
2000: 1-4, 6
1999: 1-6
1998: 1-6
1997: 1-6
1996: 1-6
1995: 1-6
1994: 1-6
1993: 1-6 - Tvarůžek : magazín tradiční a jedinečné pochoutky . Loštice : A.W., spol. s r.o., 2017-
Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
2023: Číslo jaro/léto, Číslo zima/jaro
2022: Číslo jaro/léto-podzim/zima
2021: jaro/léto-podzim/zima
2020: jaro/léto-podzim/zima
2019: jaro/léto-podzim/zima
2018: jaro/léto-podzim
2017: podzim/zima - Řezníci a uzenáři v Brně / Naděžda Urbánková, Marie Gilbertová, Radek Slabotínský, Petra Mertová . Brno : Technické muzeum v Brně, [2023] ©2023 97 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Pokročilé technologie v mlékárenství : laboratorní cvičení / Lenka Kouřimská, Veronika Legarová . Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra kvality a bezpečnosti potravin : Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, 2021 99 stran [1, currently available 1]
- Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe . Praha : Vašut, 2021 87 stran [1, currently available 1]
- Odborná příručka pro uzenáře / Josef Kubelka . Tábor : OSSIS, 2020 103 stran [1, currently available 1]
- Domácí mlékař, aneb, Co jste se v 1. dílu nedozvěděli / Klára Hadašová . Police nad Metují : Analfabet, [2019] ©2019 19 stran [1, currently available 1]