Search results

Records found: 138  
Your query: Conspectus - category = "^637^"
  1. La formaggeria magazine : časopis pro milovníky Itálie a jejích specialit .  Litovel :  Litovel :  Orrero,  Brazzale Moravia, a.s.  2013-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2024: Číslo 44
    2023: Číslo 40, Číslo 41, Číslo 42, Číslo 43
    2022: Číslo 36-39
    2021: 32-35
    2020: 28-31
    2019: 24-27
    2018: 20-23
    2017: 16-19
    2016: 12-15
    2015: 8-11
    2014: 4-7
    2013: 1-3
    journal
  2. Fleischwirtschaft International : Journal for meat production andmeat processing .  Frankfurt am Main :  Deutscher Fachverlag,  [199-]-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2024: Number 1
    2023: Number 1-4 + Přílohy
    2022: Number 4
    2021: 2-3
    2020: 3-4 + Příl.
    2019: 1
    2018: 3-6
    2017: 1-2, 4-6
    2016: 1-3
    2015: 1-3
    2014: 1-3,5
    2013: 1-3
    2012: 1-2, 4-6
    2011: 1, 3, 5
    2010: 1, 3, 5
    2009: 1, 3, 5
    2008: 1-3, 5
    2007: 2, 4
    2006: 4
    2005: 1,3
    2004: 3
    2003: 2-3
    2002: 2, 4
    2001: 2-4
    2000: 2-4
    1999: 2-4
    1998: 2-5
    1997: 2-4
    Fleischwirtschaft International
  3. Maso : odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa a masných výrobků .  Praha :  Brno :  ČON České a slovenské odborné nakladatelství,  Fakulta veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity Brno  1990-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2024: číslo 1, číslo 2
    2023: číslo 1, číslo 2, číslo 3, číslo 4, číslo 5, číslo 6, číslo 7
    2022: číslo 1-7
    2021: 1-7
    2020: 1-7
    2019: 1-7
    2018: 1-7 + 2 mimoř. vyd.
    2017: 1-7
    2016: 1-7
    2015: 1-7
    2014: 1-7
    2013: 1-7
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6 + Příl.
    2006: 1-4, 6 + Spec.
    2005: 1-6 + Příl.
    2004: 1-6
    2003: 1-6
    2002: 1-6
    2001: 1-6
    2000: 1-4, 6
    1999: 1-6
    1998: 1-6
    1997: 1-6
    1996: 1-6
    1995: 1-6
    1994: 1-6
    1993: 1-6
    Maso
  4. Tvarůžek : magazín tradiční a jedinečné pochoutky .  Loštice :  A.W., spol. s r.o.,  2017-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2023: Číslo jaro/léto, Číslo zima/jaro
    2022: Číslo jaro/léto-podzim/zima
    2021: jaro/léto-podzim/zima
    2020: jaro/léto-podzim/zima
    2019: jaro/léto-podzim/zima
    2018: jaro/léto-podzim
    2017: podzim/zima
    Tvarůžek
  5. Řezníci a uzenáři v Brně / Naděžda Urbánková, Marie Gilbertová, Radek Slabotínský, Petra Mertová .  Brno :  Technické muzeum v Brně,  [2023]  ©2023  97 stran   [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
  6. Pokročilé technologie v mlékárenství : laboratorní cvičení / Lenka Kouřimská, Veronika Legarová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra kvality a bezpečnosti potravin : Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky,  2021  99 stran   [1, currently available 1]
  7. Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe .  Praha :  Vašut,  2021  87 stran   [1, currently available 1]
  8. Odborná příručka pro uzenáře / Josef Kubelka .  Tábor :  OSSIS,  2020  103 stran   [1, currently available 1]
  9. Domácí mlékař, aneb, Co jste se v 1. dílu nedozvěděli / Klára Hadašová .  Police nad Metují :  Analfabet,  [2019]  ©2019  19 stran   [1, currently available 1]
  10. Mlékonoš : občasník domácího mlékaře .  Police nad Metují :  Analfabet,  2016-  
    Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
    2018: 1
    2016: 1
    Mlékonoš

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.