Search results
- Gastro report & minutka : magazín profesionální gastronomie : oficiální časopis Asociace kuchařů a cukrářů České republiky . Praha : T&M Creative, 2012-
Souborný záznam: použijte odkaz na záznam čísla nebo svazku
2024: číslo 1, číslo 2
2023: číslo 1, číslo 2, číslo 3
2022: číslo 1-4
2021: 3-4
2020: 1-2/3
2019: 1-4
2018: 1-4
2017: 1-2, 4
2016: 1-4
2015: 1-4
2014: 1-4
2013: 1-4
2012: 1-4 + Spec. - Receptury pro cukrářskou výrobu. Výrobky z pevných těst / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková . Praha : Idea servis, 2007 . 90 s., [4] s. příl. [1, currently available 1]
- Receptury pro cukrářskou výrobu. Korpusy / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková . Praha : Idea servis, 2006 . 62 s.
- Receptury pro cukrářskou výrobu. Těsta a hmoty / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková . Praha : Idea servis, 2006 . 94 s.