Search results

Records found: 11  
Your query: Author Sysno = "^kl_us_auth p0021565^"
  1. Nutričně významné látky v potravinách / Luboš Babička .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2016  53 stran   [1, currently available 1]
    Nutričně významné látky v potravinách
  2. Přídatné látky v potravinách : publikace České technologické platformy pro potraviny / [Luboš Babička] .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2012 .  67 s.   [1, currently available 1]
    Přídatné látky v potravinách
  3. Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : seminář pro praxi. Hygienické požadavky na faremní zpracování mléka / Luboš Babička, Lenka Kouřimská .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2006 .  48 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Drůbež a mléko ve výživě člověka : konference s mezinárodní účastí : 24.5.2006 / pořádané Katedrou kvality zemědělských produktů ; Luboš Babička, Lenka Kouřimská .  Praha :  Katedra kvality zemědělských produktů, Fakuta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů,  2006 .  91 s .   [1, currently available 1]
    Drůbež a mléko ve výživě člověka
  5. Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : (seminář pro praxi). Část B, Kysané mléčné výrobky / Luboš Babička, Lenka Kouřimská, Hedvika Dragounová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2005 .  32 s.   [1, currently available 1]
    book
  6. Faremní zpracování mléka : hodnocení výrobků : seminář pro praxi : malý slovníček pojmů pro zemědělce a potravináře / Lenka Kouřimská, Luboš Babička .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita,  2005 .  20 s.   [1, currently available 1]
    book
  7. Kroupy, krupice, ovesné vločky / Luboš Babička .  Praha :  Práce,  1991 .  32 s.   [1, currently available 1]
    Kroupy, krupice, ovesné vločky
  8. Kroupy, krupice, ovesné vločky / Luboš Babička .  Praha :  Práce,  1990 .  32 s.   [1, currently available 1]
    Kroupy, krupice, ovesné vločky
  9. Organické produkty ve výrobě a v životním prostředí / L. Babička ... [et al.] ; úvod Otto Exner, Ladislav Kohout .  Praha :  Ústav organické chemie a biochemie ČSAV,  1990 .  288 s.  
    Organické produkty ve výrobě a v životním prostředí
  10. Lahůdky z rybí kuchyně / Luboš Babička, Jaroslav Sochor .  Praha :  Práce,  1987 .  32 s.   [1, currently available 1]
    book

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.