Search results

Records found: 17  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0235710 xodb^"
  1. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková .  Praha :  Alferia,  2023  333 stran, 16 stran obrazových příloh   [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    Kouzlo fermentace s plísní koji
  2. Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová .  Praha :  Alpha Book,  2023  192 stran   [1, currently available 0]
    Fermentované potraviny ke každému jídlu
  3. Zkvašeno : kuchařka na doma / Zuzana Ouhrabková, Vláďa Sojka .  Brno :  Jota,  2023  310 stran   [1, currently available 0]
    Zkvašeno
  4. Kvašená zelenina na 1008 způsobů : Kyse♥ a přátelé : jak mléčně kvasit stovky druhů zeleniny ve vlastní šťávě, v barevných nálevech, se solí i bez soli, v otrubách, v misu, s moukou, se sójovou omáčkou, s ovocem a v ovocné šťávě, s různými druhy koření, bleskově, střednědobě i dlouhodobě, v zeláku i ve sklenicích... / napsali: Jan Kysela, Kateřina Kyselová .  Starý Hrozenkov :  Kateřina Kyselová - Kyselové a přátelé,  2022  121 stran   [1, currently available 1]
    Kvašená zelenina na 1008 způsobů
  5. Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2022  299 stran   [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    Divoké kvašené nápoje
  6. Na celý život : kniha plná opravdového jídla a zdraví / Michaela Luňáčková .  Praha :  Michaela Luňáčková,  2021  287 stran   [2, currently available 2, Access to Shelves 1]
    Na celý život
  7. Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  353 stran   [1, currently available 1]
    Umění fermentace
  8. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse Culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová .  Olomouc :  ANAG,  [2021]  ©2021  371 stran   [1, currently available 0]
    Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
  9. Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi .  Praha :  Grada,  2021  271 stran   [2, currently available 0]
    Fermentace
  10. Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  337 stran   [1, currently available 0]
    Umění fermentace

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.