Search results
- Domácí uzení : ryby, maso, drůbež / Maria Sartor . Praha : Vašut, 2019 96 stran [1, currently available 1]
- Uzení : jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky / Jeremy Schmid ; fotografie Devin Hart ; přeložila: Pavlína Říská . Praha : Grada, 2018 159 stran [1, currently available 1]
- Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jitka Koubková . Praha : Grada, 2017 128 stran [2, currently available 1]
- Udíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan . [Praha] : Slovart, [2016] ©2016 224 stran [2, currently available 1]
- Domácí zabijačka / Josef Půhoný a kol. . Praha : Nakladatelství Brázda, s.r.o., 2016 95 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh [1, currently available 1]
- Domácí řeznická kuchařka / Josef Dušátko . Brno : CPress, 2016 1636 stran, 16 stran obrazových příloh [1, currently available 1]
- Nejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová] . Praha : Slovart, 2014 . 95 s. [2, currently available 1]
- Nakládání a uzení / Dick a James Strawbridgeovi ; přeložil Viktor Faktor . V Praze : Metafora, 2013 . 176 s. [1, currently available 1]
- Udíme ryby s Milošem Štěpničkou : původní česká publikace / Miloš Štěpnička ; fotografie Vladimír Doležal . České Budějovice : Dona, 2012 . 160 s. [1, currently available 1]
- Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] . Praha : Grada, 2012 . 125 s. [1, currently available 1]