Search results

Records found: 27  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth 0320648 amg^"
  1. Prométheus upoutaný a řetězy volných rozpomínek / [Bruno B. Hartl, L. Lichtenberg a kruh autorů] .  Praha :  Musa polyhymnia foundation,  2006 .  2 sv. (1160 s.)  
    book
  2. Stručné dějiny římské literatury / Ferdinand Stiebitz ; [předmluva Jaroslav Ludvíkovský] .  Praha :  SPN,  1977 .  390 s.  
    Stručné dějiny římské literatury
  3. Písně pastvin a lesů / z řeckých a latinských originálů přeložil Václav Dědina, Rudolf Kuthan, František Novotný a Otmar Vaňorný ; poznámnky a seznam vlastních jmen sestavil Václav Dědina; předmluvu a úvody k oběma částím napsala a překlad odborně recenzovala Eva Kuťáková .  Praha :  Svoboda,  1977  440 stran  
    Písně pastvin a lesů
  4. Publius Ovidius Naso / Jan Burian .  V Praze :  Československý spisovatel,  1975  273 stran, 32 nečíslovaných stran obrazových příloh  
    Publius Ovidius Naso
  5. Proměny / Publius Ovidius Naso ; přeložil Ferdinand Stiebitz ; ilustroval Pablo Picasso ; [doslov k ilustracím napsal Adolf Hoffmeister]. .  Praha :  Odeon,  1969.  494 stran  
    Proměny
  6. Elegie / Sextus Aurelius Propertius ; přeložil, výbor uspořádal a doslov napsal Vladimír Šrámek .  Praha :  Mladá fronta,  1962  103 stran  
    Elegie
  7. Myšlenky / Publius Syrus ; přeložil a úvod napsal Zdeněk K. Vysoký ; [graficky upravil a kresbami vyzdobil J. A. Švengsbír] .  V Praze :  Nakladatel Vladimír Žikeš,  1946 .  109 s.  
    Myšlenky
  8. Žalozpěvy / Ovidius ; přeložil Rudolf Mertlík ; s kresbami Ant. Procházky .  Praha :  Jan Laichter,  1943  196 stran  
    Žalozpěvy
  9. Přípravy ke spisům Ciceronovým. Listy / sestavil Jaromír Zejda .  V Praze :  Springer a spol.,  1939  4 svazky (120 stran)  
    Přípravy ke spisům Ciceronovým
  10. O prosodii české. Část druhá, O přízvučném napodobení starověkých rozměrů časoměrných / napsal Josef Král .  V Praze :  nákladem České akademie věd a umění,  1938 .  240 s.  
    O prosodii české

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.