Search results
- IDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology : Prague, Czech Republic, March 21-25, 2004 : [book of abstracts] / FIL - Féderation internationale de laiterie, IDF - International Dairy Federation . Praha : Galén, [2004] . 152 s.
- Více sýrů na náš stůl / Marie Urbanová . Praha : Práce, 1959 . 30, [2] s.
- Sýry a příprava sýrových jídel / Vávlav Kněz, Hana Pačová . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 129 stran
- Roztoči sýroví : studie monografická : práce ze Zoologického ústavu Českého vysokého učení technického v Praze = Étude sur les acariens = A study about the cheese mites / Ctibor Blattný. . Praha : Masarykova akademie práce, 1926. . 76 s.
- Kleine Anleitung zum Molkereibetriebe : im Auftrage des Landeskulturrates für das Königreich Böhmen (Deutsche Section) / bearbeitet von Berta Pich-Polák . Prag : Selbstverlag der Verfasserin, 1909 vi, 106 stran
- Mléčné hospodářství / dle nejnovějších pokroků sestavil a ku přednáškám na školách hospodářských a k poučení rolníků upravil Adolf Eckert . V Praze : Nákladem knihkupectví I.L. Kobra, 1886 . 120 s.