Search results

Records found: 6  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth h0002879 amg^"
  1. IDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology : Prague, Czech Republic, March 21-25, 2004 : [book of abstracts] / FIL - Féderation internationale de laiterie, IDF - International Dairy Federation .  Praha :  Galén,  [2004] .  152 s.  
    IDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology
  2. Více sýrů na náš stůl / Marie Urbanová .  Praha :  Práce,  1959 .  30, [2] s.  
    Více sýrů na náš stůl
  3. Sýry a příprava sýrových jídel / Vávlav Kněz, Hana Pačová .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1958  129 stran  
    Sýry a příprava sýrových jídel
  4. Roztoči sýroví : studie monografická : práce ze Zoologického ústavu Českého vysokého učení technického v Praze = Étude sur les acariens = A study about the cheese mites / Ctibor Blattný. .  Praha :  Masarykova akademie práce,  1926. .  76 s.  
    Roztoči sýroví
  5. Kleine Anleitung zum Molkereibetriebe : im Auftrage des Landeskulturrates für das Königreich Böhmen (Deutsche Section) / bearbeitet von Berta Pich-Polák .  Prag :  Selbstverlag der Verfasserin,  1909  vi, 106 stran  
    Kleine Anleitung zum Molkereibetriebe
  6. Mléčné hospodářství / dle nejnovějších pokroků sestavil a ku přednáškám na školách hospodářských a k poučení rolníků upravil Adolf Eckert .  V Praze :  Nákladem knihkupectví I.L. Kobra,  1886 .  120 s.  
    Mléčné hospodářství


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.