Search results

Records found: 11  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth p0007360 xodb^"
  1. Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2013 .  496 s.   [1, currently available 1]
    Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
  2. Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2012 .  494 s.   [1, currently available 1]
    Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
  3. Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2012 .  569 s.   [1, currently available 1]
    Přehled tradičních potravinářských výrob
  4. Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2009 .  536 s.   [1, currently available 1]
    Co byste měli vědět o výrobě potravin?
  5. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2006 .  101 s., [17] l. příl.   [1, currently available 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny
  6. Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2004 .  183 s.   [1, currently available 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii
  7. Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR,  2004 .  73 s.   [1, currently available 1]
    Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě
  8. Systém kritických bodů v gastronomii (HACCP) : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2002 .  102 s.   [1, currently available 1]
    book
  9. Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů / Michal Voldřich ... [et al.] .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2000 .  96 s.   [1, currently available 1]
    Zavádění systému kritických bodů (HACCP)
  10. Praktická příručka výrobce a prodejce potravin / Bedřich Škopek, Michal Voldřich a kolektiv autorů .  Praha :  Dashöfer,  1999-2001 .  3 sv.   [1, currently available 0]
    book

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.