Počet záznamů: 1  

Výroba potravin rostlinného původu

  1. NázevVýroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.]
    Další autor Burešová, Iva, 1971- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
    Fyz.popis98 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7454-331-9 174.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Určeno studentům bakalářského studia a navazujícího magisterského studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin
    Předmět.hesla výroba potravin * potraviny rostlinného původu * obilniny * pekařství * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 664:631.57 * 633.1 * 664.6 * 663/664 * (075.8) * (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 331204/IPůjčovna literaturymístní sklad
    Výroba potravin rostlinného původu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.