Počet záznamů: 1  

Konservace ovoce a zeleniny (ovocnicko-zelinářská technologie.)

  1. Autor Kamenický, Karel, 1894-1964 (Autor)
    NázevKonservace ovoce a zeleniny (ovocnicko-zelinářská technologie.) : s dodatkem o silicích / napsal Karel Kamenický
    Nakl.údajePraha : nákladem ministerstva zemědělství republiky Československé, 1937
    Fyz.popis403 s. : 234 il. ; 25 cm
    EdicePublikace Ministerstva zemědělství ; sv. 98
    Edice/záhl.Publikace ministerstva zemědělství RČS
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Rejstř. s. 369-393 -- Lit. s. 398-399
    Předmět.hesla potravinářská biochemie
    Klíč.slovaovoce * zelenina * konzervování
    MDT664.8/.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Konservace ovoce a zeleniny (ovocnicko-zelinářská technologie.)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.