Počet záznamů: 1  

Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR

  1. NázevJakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová
    Další autor Prugar, Jaroslav, 1928-2012 (Editor)
    Sýkorová, Světlana, 1949- (Editor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeV Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003
    Fyz.popis88 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-86555-36-4
    Poznámky120 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografie a rejstříky
    Předmět.hesla kvalita zemědělských produktů * rostlinné produkty * potraviny rostlinného původu * kvalita potravin * 7 quality of agricultural products * 7 plant products * 7 food of vegetable origin * 7 food quality
    Forma, žánr sborníky konferencí * 7 proceedings of conferences
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT[631.57+637]-021.465 * 633:631.57 * 664:631.57 * 663/664-021.465 * (062.534)
    AnotaceSeznámení zemědělské a potravinářské praxe se současným stavem poznatků na úseku jakosti rostlinných produktů.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.