Počet záznamů: 1  

Maso

  1. Autor Myllymäki, Tommy, 1978- (Autor)
    NázevMaso : hovězí, vepřové, jehněčí, drůbež, zvěřina / podle oceňovaného šéfkuchaře Tommyho Myllymäkiho ; fotografie Charlie Drevstam ; překlad: Hana Kendíková
    Unif.název Kött, vilt & fågel. Česky
    Další autor Drevstam, Charlie, 1965- (Fotograf)
    Kendíková, Hana, 1973- (Překladatel)
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajePraha : Rebo International CZ, 2018
    Fyz.popis218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-255-1118-3 Kč 499.00
    PoznámkyPřeloženo ze švédštiny. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:637.5 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 371411Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařstvívypůjčený (do 03.01.2019)
    Maso