Počet záznamů: 1  

Foodstyling

  1. Autor Fišerová, Kateřina (Autor)
    NázevFoodstyling : jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři / Kateřina Fišerová
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajeV Brně : CPress, 2020
    Fyz.popis219 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-264-3339-2 Kč 399.00
    Předmět.hesla příprava jídel * aranžování jídel
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * 641.55-025.12 * (035) * (083.12) * (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 389328Půjčovna literaturymístní sklad
    Q 35823Fond profesionálních knihovenTuchlovicenedost.
    Foodstyling

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.