Počet záznamů: 1
Biosynthesis of food components
Autor Velíšek, Jan, 1946- (Autor) Název Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek Další autor Cejpek, Karel, 1967- (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin Vydání 1st ed. Nakl.údaje Tábor : OSSIS, 2008 Fyz.popis 497 s. : il. ; 24 cm ISBN 978-80-86659-12-1 (brož.) : 1660.00 Kč Poznámky Pod názvem: Department of food chemistry analysis, Faculty of food and biochemical technology, Institut of chemical technology, Prague, CZ Obsahuje bibliografie a rejstřík Předmět.hesla biosyntéza (biochemie) * potraviny - složení Forma, žánr monografie Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika MDT 641/642 * 577.12 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 263275 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1