Počet záznamů: 1  

Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci

  1. Author Rolková, Dobromila, 1947- (Author)
    TitleSystémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci : návrh mezinárodní normy ISO/DIS 22000 : pracovní překlad / zpracovatel Dobromila Rolková
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2005
    Phys.des.64 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7283-176-3 (brož.) : 420.00 Kč
    NotePřeloženo z angličtiny. Souběžný anglický text
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potraviny * hygiena potravin * kontrola potravin * management
    Form, Genre normy
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC006 * 663/664 * 351.773 * 614.31 * 005 * (083)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech * English
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 227124Půjčovna literaturydepozitář
    Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.