Počet záznamů: 1  

Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

  1. SYS1217147
    LBL
      
    01571nam^a2200457^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208181123.1
    007
      
    ta
    008
      
    181203s2018^^^^xr^ab^^e-f^^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003059708
    020
      
    $a 978-80-88019-34-3 $q (brožováno) : $c Kč 30.00
    035
      
    $a (OCoLC)1081367054
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 579.86/.87 $2 MRF
    080
      
    $a 579-027.235 $2 MRF
    080
      
    $a 637.146 $2 MRF
    080
      
    $a 613.2 $2 MRF
    080
      
    $a (036) $2 MRF
    245
    00
    $a Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, $c 2018
    300
      
    $a 47 stran : $b barevné ilustrace, 1 mapa ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Název z obálky
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0389690 $a bakterie mléčného kvašení $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0352936 $a probiotika $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0389691 $a kysané mléčné výrobky $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001113 $a racionální výživa $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003041 $a informační publikace $2 czenas
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.