Počet záznamů: 1  

Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

  1. Bakterie

    Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky. -- 1. vydání. -- Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018. -- 47 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm. -- Název z obálky. -- Obsahuje bibliografie. -- ISBN : 978-80-88019-34-3 (brožováno) : Kč 30.00.

    bakterie mléčného kvašení * probiotika * kysané mléčné výrobky * racionální výživa * informační publikace
    579.86/.87 * 579-027.235 * 637.146 * 613.2 * (036)
    637 - Živočišné produkty


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.