Počet záznamů: 1  

Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty

  1. Klíma, Petr

    Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty : špalda, červená pšenice, kamut, pšenice ozimá, ječmen, žito, oves, jáhly, pohanka, kukuřice, rýže mnoha druhů, quinoa, amarant, čirok / Petr Klíma. -- Vydání první. -- Praha : Smart Press, 2021. -- 219 stran : barevné ilustrace ; 25 cm. -- ISBN : 978-80-88244-23-3 (vázáno) : Kč 449.00.

    obilná jídla * kuchařské recepty
    641.55:633.1 * (083.12)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.