Basket

  Untick selected:   0
  1. Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2022  173 stran   [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    Cereální chemie a technologie II
  2.  

    Dar / [autor] Jiří Balabán ; [fotografie] Jindřich Pachta .  Brno :  Lynx,  2004 .  185 s.   [1, currently available 1]
    Dar
  3. Novostrašecké zkazky / Miloslav Broumský .  Nové Strašecí :  Gelton,  2014 .  60 s.  
    Novostrašecké zkazky
  4. Pekařská technologie. I., Suroviny / kolektiv autorů .  Praha :  Pekař a cukrář,  2013 .  238 s.   [1, currently available 1]
    Pekařská technologie
  5. Pekařská technologie. II., Výroba chleba / Petr Šedivý, Jaroslav Albrecht .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o.,  2014  222 stran   [1, currently available 1]
    Pekařská technologie
  6. Pekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Pavel Skřivan .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o.,  2015  266 stran   [1, currently available 1]
    Pekařská technologie
  7. Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o.,  2016  333 stran   [1, currently available 1]
    Pekařská technologie
  8. Pekařská technologie. V., Moderní trendy v pekárenství / Martin Hanus, Eva Řehák Nováková, Pavel Skřivan, Petr Šedivý .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o.,  2021  389 stran   [1, currently available 1]
    Pekařská technologie
  9.  

    Světlo : časopis pro světelnou techniku a osvětlováníRoč. 7 č. 1-4 + CD 2004 .  Praha :  FCC Public,  2004 .   [1, currently available 0, at library only 1]
    Souborný záznam : Světlo
    journal
  10. Technologie cereálií / Jindřiška Kučerová .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2004 .  141 s.   [1, currently available 1]
    Technologie cereálií

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.