Basket

  Untick selected:   0
  1. Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda .  Praha :  VŠCHT,  1991 .  58 s.  
    Cereální chemie a technologie III
  2. Nové poznatky v mlynářství a pekařství / Karel Mohs ; přeložil a doplnil Karel Branberger .  Praha :  Masarykova akademie práce,  1926 .  48 s.  
    Nové poznatky v mlynářství a pekařství
  3. Přehled pekařství. Díl 2, Technologie kvasů a těst / K. Matějovský ; předml. Alois Kouba .  Praha :  Práce,  1958 .  147 s.  
    book
  4. Příručka pro pekaře / Bohumil Svoboda .  V Brně :  tiskem a nákladem Noviny,  1942  64 stran  
    Příručka pro pekaře
  5. Technologie pekařství. Díl II / napsali Alois Kubásek a Josef Spousta. .  Praha :  Československá společnost chemická,  1936. .  275 s.  
    Technologie pekařství
  6. Technologie pekařství. I. díl, Černé pekárny - výrobny chleba : populárně odborné pojednání o provoznách pro výrobu chleba a o technologickém postupu při této výrobě / zpracoval kolektiv zaměstnanců oddělení pekáren a cukráren Ústřední rady družstev .  V Praze :  Ústřední rada družstev,  1952  158 stran  
    Technologie pekařství
  7. Výroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta .  Praha :  Nákladem Československé společnosti chemické,  1932 .  338 s., [12] l. obr. příl.  
    Výroba a úprava potravin
  8. Živí proti živým / Milan Labuda ; [ze slovenského originálu ... přeložila Helena Urbanová] .  Praha :  Albatros,  1979 .  153 s.  
    Živí proti živým

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.