Basket

  Untick selected:   0
  1. Dantův klub / Matthew Pearl ; přeložil Jan Jícha .  Praha :  Mladá fronta,  2008 .  353 s.   [1, currently available 1]
    Dantův klub
  2.  

    Holandsko / Jan Jícha .  Praha :  Triton,  2015  61 stran   [1, currently available 1]
    Holandsko
  3. Jídlo jako medicína : zdravá strava pro rychlý metabolismus / Haylie Pomroyová, Eve Adamsonová ; z anglického originálu Fast metabolism food RX ... přeložil Jan Jícha .  Praha :  Beta nakladatelství,  2016  321 stran   [1, currently available 1]
    Jídlo jako medicína
  4. Jíst, mládnout, radovat se : 10 kroků ke štíhlé linii, mladistvému vzhledu a duševní pohodě / Amelia Freerová ; z anglického originálu Eat. Nourish. Glow ... přeložil Jan Jícha .  Praha :  BETA,  2016  271 stran   [1, currently available 1]
    Jíst, mládnout, radovat se
  5. Literární monády : stručné dějiny (nejen) literatury v zrcadle nastaveném zkaženému světu / Jan Jícha .  Praha :  Cherm,  2016  339 stran   [1, currently available 1]
    Literární monády
  6. Nejlepší stop je za svítání / Jan Jícha .  Praha :  Olympia,  2005 .  149 s., [8] s. obr. příl.   [2, currently available 1]
    Nejlepší stop je za svítání
  7. Pohodový plán : šťastnější, zdravější a štíhlejší díky 15 minutám denně / Dalton Wong, Kate Faithfull-Williamsová ; z anglického originálu The feelgood plan ... přeložil Jan Jícha .  Praha :  Beta,  2016  223 stran   [1, currently available 1]
    Pohodový plán
  8. Sladký život bez cukru : osmitýdenní detoxikační program a kuchařka / Sarah Wilsonová ; z anglického originálu I quit sugar ... přeložil Jan Jícha .  Praha :  Beta,  2015  213 stran   [1, currently available 1]
    Sladký život bez cukru
  9. Srbský deník / Jan Jícha .  V Praze :  Juhaňák Stanislav - Triton,  2015  315 stran   [3, currently available 1]
    Srbský deník
  10.  

    Španělsko / Jan Jícha .  Praha :  Stanislav Juhaňák - Triton,  2017  63 stran   [1, currently available 1]
    Španělsko

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.