Number of the records: 1  

Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37°C

  1. TitleJogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37°C : ČSN ISO 7889
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2004
    Phys.des.14 s.
    ISBN250.00 Kč
    EditionČeská technická norma
    Series/heading Česká technická norma
    NoteTřídicí znak 57 1420
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings jogurt
    Form, Genre normy
    UDC637.146.3 * 006.7/.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindStandards
    Call numberLocationSublocationInfo
    NO 21609Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.