Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie I

  1. Author Hoza, Ignác, 1941- (Author)
    TitlePotravinářská biochemie I. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová
    Other author Sumczynski, Daniela, 1976- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005
    Phys.des.168 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-295-5 (brož.) : 126.00 Kč
    978-80-7318-295-3 (brož.) : 150.00 Kč
    EditionUčební texty vysokých škol
    Series/heading Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
    Note250 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. Dotisk r. 2007 (100 výt.)
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potravinářská biochemie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664:577.1 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count2, currently available 2
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 229578Půjčovna literaturydepozitář
    J 229578 aPůjčovna literaturydepozitář
    Potravinářská biochemie I

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.