Number of the records: 1  

Teoretické principy konzervace potravin I

  1. Author Rop, Otakar, 1972-2013 (Author)
    TitleTeoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza
    Portion of titleHlavní konzervárenské suroviny
    Other author Valášek, Pavel, 1958- (Author)
    Hoza, Ignác, 1941- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005
    Phys.des.130 s. ; 30 cm
    ISBN80-7318-339-0 (brož.) : 111.00 Kč
    EditionUčební texty vysokých škol
    Series/heading Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    Note100 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings konzervování potravin
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC664.8/.9 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 234746Půjčovna literaturydepozitář
    Teoretické principy konzervace potravin I

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.