Number of the records: 1
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny
Author Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author) Title Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů Spine Title Bezpečnost pokrmů v gastronomii Other author Jechová, Marie, 1946- (Author) Issue Vyd. 1. Issue stat. Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006 Phys.des. 101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.), formuláře ; 30 cm ISBN 80-903401-7-2 (brož.) 252.00 Kč Edition Food Service ; 5 Series/heading Food Service ; 5 Note Terminologický slovník Subj. Headings hygiena potravin * kontrola potravin - Česko * harmonizace práva - země Evropské unie * mezinárodní normy a standardy Form, Genre normy * příručky Conspect 614 - Veřejné zdraví a hygiena UDC 614.31 * 351.773 * 340.137 * 006.32 * (437.3) * (4) * (083) * (035) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 240818 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1