Number of the records: 1  

Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny

  1. Author Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author)
    TitleBezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
    Spine TitleBezpečnost pokrmů v gastronomii
    Other author Jechová, Marie, 1946- (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006
    Phys.des.101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.), formuláře ; 30 cm
    ISBN80-903401-7-2 (brož.) 252.00 Kč
    EditionFood Service ; 5
    Series/heading Food Service ; 5
    NoteTerminologický slovník
    Subj. Headings hygiena potravin * kontrola potravin - Česko * harmonizace práva - země Evropské unie * mezinárodní normy a standardy
    Form, Genre normy * příručky
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC614.31 * 351.773 * 340.137 * 006.32 * (437.3) * (4) * (083) * (035)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 240818Půjčovna literaturydepozitář
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.