Number of the records: 1  

Fondue

  1. Author Lenz, Claudia (Author)
    TitleFondue / autorka Claudia Lenz ; fotografie Foodartfactory OHG, Klaus-Maria Einwanger, Daniel Petri ; [přeložil Richard Kříž]
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Grada, 2007
    Phys.des.64 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-247-2260-3 (brož.) : 129.00 Kč
    EditionJednoduché a osvědčené
    Series/heading Jednoduché a osvědčené
    NotePřeloženo z němčiny
    Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings fondue
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.522 * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 249979Půjčovna literaturydepozitář
    Fondue

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.