Number of the records: 1  

Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu

  1. TitlePodklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.]
    Other author Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2002
    Phys.des.141 s. ; 30 cm
    ISBN80-7305-428-0 (brož.) : 180.00 Kč
    Note250 výt.
    Obsahuje bibliografie
    Subj. Headings živočišné produkty - hygienické aspekty * zpracování zemědělských produktů * potraviny živočišného původu - Česko
    Form, Genre právní předpisy * učebnice vysokých škol
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC613.28 * 637 * 613 * 631.56 * (437.3) * (094.5) * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 258898Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.