Number of the records: 1  

Základní principy výroby tavených sýrů

  1. Author Buňka, František, 1978- (Author)
    TitleZákladní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar
    Parallel TitleBasic principles of processed cheese production
    Cover TitleFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Added title page titleFolia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně
    Other author Buňková, Leona, 1974- (Author)
    Kráčmar, Stanislav, 1948- (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
    Phys.des.70 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-336-8 (brož.) : 200.00 Kč
    EditionFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, ISSN 1803-2109 ; roč. 2, č. 6, 2009
    Series/heading Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    NoteObsahuje bibliografii
    Language noteAnglické resumé
    Subj. Headings tavené sýry * výrobní technologie
    Form, Genre monografie
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC637.358 * 62:005.83 * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 276911Půjčovna literaturydepozitář
    Základní principy výroby tavených sýrů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.