Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů 4

  1. Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
    Other author Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Author)
    Řešátko, Jaroslav (Author)
    Issue2., upr. vyd.
    Issue stat.Praha : Fortuna, 2009
    Phys.des.93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7373-066-6 (brož.) : 127.00 Kč
    Subj. Headings kuchařství * masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URL Obsah
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 196613/IVPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů 4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.