Number of the records: 1  

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

  1. Author Dostálová, Jana, 1943- (Author)
    TitleCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Forsapi, [2008?]
    Phys.des.53 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-903820-8-4 (brož.) : 100.00 Kč
    EditionStručné informace pro pacienty ; sv. 2
    Series/heading Stručné informace pro pacienty
    NoteObsahuje rejstřík. Terminologický slovník
    Subj. Headings potraviny - zdravotní aspekty * potravinářská technologie - zdravotní aspekty * kuchařství - zdravotní aspekty
    Form, Genre informační publikace
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC663/664 * 613.26/.29 * 641/642 * 614 * (036)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URL Obsah
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 283039Půjčovna literaturymístní sklad
    Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.